Neko ce TOKOM PROLECA ostvariti neke svoje ljubavne snove!

Neko ce TOKOM PROLECA ostvariti neke svoje ljubavne snove!

5. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa nesigurnost ce vam se nametati skoro svakog dana.Remetice vas u nekim odredjenim situacijama. Zato cete morati da se okrenete  boljem raspolozenju i da jasno znate sta vas cini nesigurnim.Morate je savladati ili priznati da se sve moze pokvariti.

 

SKORPIJA

Niste svesni sta se desava u vasem srcu, a osecate da nesto sledi.Zato se osecate tako  zbunjeno i pomesanih osecanja.Razlog je jedan jarac i morate se zapitati jeste li to zaljubljeni u njega?Zaljubljeni ste, samo sto bezite od te mogucnosti.

 

STRELAC

Naivno verujete u ljubav jedne osobe, a ona samo zeli da vas zavede. Osecate da slede  neki trenuci koji ce vas vratiti  u stvarnost.Bicete razocarani  sto vas nece voleti, i sto ce zeleti da se poigra sa vasim srcem.

 

JARAC

Radost  darivanja ce vas povesti  da  poklonom obradujete svoje voljeno bice. Vreme je da postanete mnogo pazljiviji prema njemu.Primetili ste da se oko njega nalaze neki udvaraci koji bi da vam ga preotmu.Budite oprezni!

 

VODOLIJA

Srce vas vuce na stranu koja nikako nije prava, ali sta mozete! Nemate snage da se suprostavite srcu jer srcu se ne moze naredjivati. Cak i da ste  voljni, necete ga moci odvratiti od osobe za kojom kuca.Zbog nje i kuca i zivi!

 

RIBE

Misli ce vas  povesti ka boljim koracima, samo ce vas zbuniti.Vi ste vec i ludo zaljubljeni, pa ne znate sta dalje. Koliko srecno, toliko se osecate i pogubljeno, pa se  nikako da snadjete u sopstvenoj kozi.  Zelite voleti, a plasite se da li je to prava ljubav sa druge strane.

Stranice: 1 2