OVI znaci SADA SILNO PATE,ali MART im DONOSI RESENJE ljubavnih PROBLEMA-slede SUSRETI SRODNIH DUSA!

OVI znaci SADA SILNO PATE,ali MART im DONOSI RESENJE ljubavnih PROBLEMA-slede SUSRETI SRODNIH DUSA!

5. ožujka 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Ljubavna sreca vam nije  mnogo naklonjena, ali vi ste bice koje vjeruje u svoju ljubavnu srecu. Trenutno prolazite kroz jedan tezak period, ali vi ste optimista koji vjeruje u svoju srecu. Ljubav je vama jako bitna u zivotu, i vi nikada niste zeljeli da odustanete od svoje srece.

Osoba ste koja se za ljubav bori, jer vama je ljubavna sreca od velikog znacaja. Problemi koji vas trenutno prate mnogo su vezani za vasu posljednju vezu.

Bivsa ljubav vam nije donijela srecu koju ste ocekivali, ali to vam nije oduezelo nadu da se za svoju srecu borite. Vjerujete u ljubav i velika ljubav ce u martu mjesecu vama i da se desi. Pred vama je jedan susret koji ce vse da promjeni. Vama je velika ljubavna sreca sudjena sa osobom koju cete uskoro upoznati. Vrijeme uskoro dolazi u kojem cete sresti svoju srodnu dusu, i koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Veliko ljubavno cudo je pred vama kakvom se ni sami niste mogli nadati.

 

VAGA

Vi ste osoba koja je stvorena za ljubav. Vi ste zodijak koji trenutno prolazi kroz veliku ljubavnu bol, ali u svoju srecu vjerujete kao malo ko drugi. Posljednja veza nije ostavila lijep trag na vasem srcu, ali vi ste neko ko nikada nece prestati da vjeruje u svoju ljubavnu srecu.

Osoba ste koja zivi za ljubav,i koja se uprkos svim zivotnim izazovima nikada nece odreci svoje ljubavne srece.

Pred vama je sreca kakvoj se  u zivotu niste mogli nadati. Jedan susret ce u mjesecu martu sve da promjeni. Pred vama je naime susret sa vasom srodnom dusom u koju cete se zaljubiti na prvi pogled. Velika sreca ce vas da pogleda, jer osoba koju cete sresti mijenja sve u vasem zivotu na bolje. Pred vama je velika ljubavna sreca koja vas nikada nece razocarati. Vrijeme je i bilo da vam u ljubavi krene na bolje, jer dugo ste upravo zbog ljubavi morali patiti. Sreca koja vas  ocekuje ne desava se cesto, a posebno ne svakome. Vrijeme je za jedan novi, ljepsi ljubavni pocetak.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2