Evo KOJI znaci ce  tokom marta  imati NOVCANE SRECE!

Evo KOJI znaci ce tokom marta imati NOVCANE SRECE!

6. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Mozda bi vam dobro dosla mala novcana pomoc. Cak i minimalna bi vam bila dovoljna da pokrpite sve ono sto vas ceka  do kraja meseca. Na neke  izdatke ne smete ni pomisliti jer ce vam se  zaista  pokazati kao  nemoguci.

 

SKORPIJA

Ocekujete jos i vise, mada ne znate sta  vam sada nedostaje.Vase su novcane prilike dosta dobre,za vas zadovoljavajuce. Ipak ni sami niste zadovoljni svojim zivotom jer je monoton i prazan. Nemate srece u ljubavi.

 

STRELAC

Vase su prilike da cete se morati potruditi vise.Ono sto ste se trudili nije dovoljno da pokrije ono sto ste isplanirali. Zato cete morati da eleminisete sve stvari koje nece biti nuzne, kako biste se preneli tokom meseca.

 

JARAC

Zanimljivo za vas da vam nece manjkati jer ste vredno stedeli.Ako budete morali i da pokazete da  imate, nemojte oklevati.Za vas misle da ste na kraj srca svima, a  vi cete pokazati da ste dostojni da vam se skine kapa.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas cini  posebno sposobnom, ali cete uveriti neke druge. Vreme je da vas prijatelji uvrste u one pouzdane.  Ne zna se sta sledi ali morate pokazati da ste docekali svojih pet minuta. Oni sto su mocni bili, trazice vam pozajmicu.

 

RIBE

Sada je cas da se ostvarite i pokazete  da ste laf. Imate dovoljno za sebe, a prijatelj zeli da mu izadjete u susret. Vase srce je dobro i veliko,pa cete pomoci onome ko vas je nekada i zaduzio. Uverili ste se da ko dobro cini,dobrim mu se vraca!

Stranice: 1 2