Pred ovim znacima su problemi koji ce im jako tesko pasti: Nemaju mnogo izbora osim da IZDRZE!

Pred ovim znacima su problemi koji ce im jako tesko pasti: Nemaju mnogo izbora osim da IZDRZE!

6. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Problemi na poslovnom polju vam nece dati mira. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer planove koje ste imali necete nazalost uspjeti ostvariti. Pred vama su promjene koje vam samo probleme i tugu donose.

 

SKORPIJA

Desavanja koja su pred vama samo vam velike probleme donose kako na poslovnom tako i u vasem privatnom zivotu. Nece vam biti lako ali vi ste znak koji uvijek zna da se suoci sa zivotnim izazovima kao malo ko drugi.

 

STRIJELAC

Problemi na polju ljubavi ne daju vam mira. Voljena osoba cini sve kako bi doslo do nesuglasica koje vi ne zelite. Pred vama je jedan tezak period u kojem cete donijeti odluku da se razidjete od osobe koja ne zna ili ne zeli da cijeni vasa iskrena osjecanja.

 

JARAC

Pred vama si problemi koji ce vam jako tesko pasti jer pred vama su desavanja koja ce vam samo velike probleme donijeti. Ocekuju vas promjene koje ce vam jako tesko pasti. Necete moci biti zadovoljni.

 

VODOLIJA

Manji problemi koji su pred vama  nece vam moci nista jer vi cete biti odlucni da ostvarite svoje planove. Problemi ce na trenutak biti tu, ali nista sto ce vas sprijeciti da ostvarite svoje planove.

 

RIBA

Problemi vas ocekuju na polju ljubavi jer voljena osoba je mnogo ljubomorna. Necete moci dokazati da za ljubomoru nema razloga  ali to ce vas mnogo nervirati. Velike nesuglasice su pred vama koje ce vam jako tesko pasti.

Stranice: 1 2