Zao nam je,ali VREME je za BOLNE RASKIDE!Evo kome sledi VRLO TEZAK i BOLAN PERIOD!

Zao nam je,ali VREME je za BOLNE RASKIDE!Evo kome sledi VRLO TEZAK i BOLAN PERIOD!

6. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

 

Period do kraja sedmice vam bas i nece  biti blistav kada je u pitanju ljubav….  Ali moramo da kazemo da sve to moze da se promeni ako vama ne bude na prvom  mestu ponos i ako budete slusali glas svog srca. Onda je nemoguce moguce.

 

BIK

Ako ste u vezi tokom perioda pred nama cete sigurno imati razloga za ljubomoru . Vas partner ce vam jasno staviti do znanja da uziva  u tome da vas  vide ljubomorne.  Dugo ste se ponasali kao da vam nije stalo. Zato ce voljena  osoba vase takvo ponasanje da shvati kao  dokaz ljubavi.

BLIZANCI

Moglo bi se reci da ste zadovoljni vasim ljubavnim zivotom. No, imajte na umu da vas tek cekaju neke zanimljive situacije do kraja ovog  meseca.  Pre svega cete dobiti priliku da uzivate  u drustvu jednog jarca koji ce dati sve od sebe da vas osvoji.

RAK

Vama ovih dana nista nije problem kada je u pitanju ljubav,samo da  budete pored osobe do koje vam je stalo. Moramo da vam naglasimo da nije    dovoljno samo da se vi borite  jer ako to druga osoba ne radi onda u vasoj vezi nece biti srece.

LAV

Neko ce vam priznati ljubav i to  ce vrlo verovatno biti jedan  ovan koji vas nikada ne bi mogao da zainteresuje na taj nacin.  No,pre nego sto ga odbijete… Mozda bi ste  trebali da mu dozvolite da   ga upoznate. Jer on nije onakav kakav se trenutno cini.

 

  DEVICA

Moglo bi se reci da je pred vama jedan izuzetno zanimljiv period,narocito ako ste slobodni jer cete u toku  perioda do kraja meseca vrlo verovatno upoznati osobu koja ce moci da vam  nacrta osmeh na licu i da ucini da vam u njenoj blizini klecaju kolena.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2