Evo sta  svaka dama  zeli da dobije za osmi mart-idealan poklon za svaku damu zodijaka!

Evo sta svaka dama zeli da dobije za osmi mart-idealan poklon za svaku damu zodijaka!

7. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Dosta pravedni, ali cesto ste i nesigurni. Tako je i vaga dama cesto ona koja ne zna ni sta hoce, niti sta da misli. Za nju se nikada ne morate brinuti jer ce biti zadovoljna bilo cime. Idealan poklon za nju ce biti bilo sta jer ce joj i sitnica vratiti veru i samopouzdanje.

 

SKORPIJA

Vi ste onaj sto ima visoko misljenje o sebi i ko uvek demonstrira moc. Dama skorpija se nikada ne zadovoljava sitnim stvarima, pa uvek insistira na onome sto ce joj dati jos vecu moc. Za nju su idealni pokloni uvek i samo oni idealni. Skupi, brendirani i prestizni.

 

STRELAC

Mnogo ste izbirljivi i cesto  vrsite izbor izmedju najboljih. Zato vase dame strelcevi znaju sta hoce, i nikad ne ce biti sa bilo kime. Isto se ponasaju i kada su partneri u pitanju, pa i pokloni. Idealne prilike zahtevaju i idealne  poklone za nju, pa cesto vas namuci kako biste je impresionirali.

 

JARAC

Niste od onih sto ocekuju previse, niti sto mere i reci i cene poklona. Zato je za razliku od vas,  dama jarac otresita i zna sta hoce. Ipak kada su pokloni u pitanju,nece vam zamerati na sitnicama. Najvaznije je da je stalno uveravate da je volite.

 

VODOLIJA

Mozda delujete  zapeto, ali vi niste takvi. Takvi ste samo kada branite svoje licne interese. Dama vodolija polaze racuna samo na licne stvari i ne zanimaje misljenje okoline. Za nju je poklon samo znak da je voljena i licno priznaje srece.  Zeli da se oseca dobro, ne mareci sta ce misliti  drugi.

 

RIBA

Vrlo je lepo od vas sto ste tolerantni i uvek pokazujete razum. Dama riba cesto bude vodjena zeljom da se odupre i razumu i pravilima. Idealan poklon za nju je da joj govorite samo da je volite. U borbi izmedju srca i razuma,ona zeli da ljubav prema njoj pobedi skoro svaki put.

Stranice: 1 2