SLIKA koja te NAJVISE PRIVLACI otkriva KAKO da  POBEDIS svoj NAJVECI STRAH!

SLIKA koja te NAJVISE PRIVLACI otkriva KAKO da POBEDIS svoj NAJVECI STRAH!

11. ožujka 2024. 0 By Maja

SLIKA BROJ 3

Strah od gubitka voljene osobe je tebe uvijek pratio. Ljubav je tebi jako bitna, ali tebe prati strah da ce ti voljena osoba okrenuti ledja. Imas ti dovoljno samopovjerenja, ali malo vise bi ti bilo potrebno. Osoba si koja zna da cuva ljubav koju ima, ali previse mislis o tome da bi ti voljena osoba mogla reci zbogom.

Koliko god samopouzdanja bilo u tebi, isto toliko ljubomore te prati, jer ta ljubomora dolazi od tvog straha. Slika koju si izabrao ima jasnu poruku za tebe. Kako u ljubavi, tako i u cijelom zivotu ne postoji garancija da ce nesto trajati vjecno. Ti moras da se suprostavis svom strahu i da uzivas u ljubavnoj sreci. Ti vrijedis mnogo vise nego sto sebi zelis da priznas. Pokusaj da mislis na danas, a ne sta ce biti u dalekoj buducnosti.

 

SLIKA BROJ 4

Strah od materijalnog gubitka je tebe uvijek pratio. Osoba si koja mnogo cini za svoju srecu, ali tvoj strah da ces mozda zivjeti u siromastvu ti ne da mira. Slika koju si izabrao tebi porucuje da tvoj strah nije nista neobicno, ali on  ne smije da upravlja tvojim zivotom. Novac je bitan, ali on ti nikada ne smije postati prioritet.

Osoba si koja je vrijedna ,  i sve dok se boris za svoju srecu, nema cega da se plasis. Sigurno je da nije uvijek lako, ali ti moras da pocnes misliti malo pozitivnije. Sreca ce doci kada pocnes da uzivas i u malim stvarima koje zivot pruza.

Stranice: 1 2