Ovi znaci su na korak do POMIRENJA sa osobom koju su bili PRECRTALI iz svog zivota!

Ovi znaci su na korak do POMIRENJA sa osobom koju su bili PRECRTALI iz svog zivota!

12. ožujka 2024. 0 By Maja

JARAC

U vasem zivotu desavala su se razna razocarenja ali mnogim osobama niste mogli oprostiti. Zodijak ste koji je odlucan i koji preko svog ponosa samo tesko moze preci. Vi ste neko ko je uvijek prema drugima ispadao posten i iskren, ali prema vama to drugi nisu bili.

Neke osobe su vas toliko povrijedile da ni sami niste znali sta da cinite, ali te osobe ste znali da lako precrtate iz svog zivota. Jedna osoba vas je mnogo razocarala, ali prema toj osobi ste imali velika osjecanja koja do danas niste uspjeli da ugasite.

Ipak zarekli ste se da oprostiti necete nikada, ali ta ista osoba ce vas moliti za oprostaj. Vi ste zodijak velike duse koji ce samo tesko moci da ne oprosti nekome ko mu je uprkos svemu toliko drag. Vi ste na korak do pomirenja sa osobom koja vas jeste povrijedila ali koja vam ipak mnogo znaci.

Vi cete oprostiti jer ste misljenja da neko ko iskreno zeli oprostaj, vas oprostaj i zasluzuje. Pred vama je pomirenje sa osobom koja jeste pravila greske, ali kojoj vi u zivotu mnogo znacite. Pomirenje koje je pred vama donosi vam novi pocetak jer vi ste neko ko vjeruje u dobro u ljudima.

Mozda jer ste i sami zodijak koji ima najljepse srce i koji se svojih iskrenih osjecanja nikada nije plasio. Pred vama su desavanja koja ce vam dokazati da se isplati pruziti drugu sansu jer veliko prijateljstvo kao sto je bilo vase jos jednom ce se pokazati kao ispravno. Upravo svim greskama iz proslosti.

Stranice: 1 2