Tokom PROLECA, ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO i PLAKACE kao nikada do sada!

Tokom PROLECA, ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO i PLAKACE kao nikada do sada!

12. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vasi stavovi su  da budete jasni i da budetze nacisto u svakoj sitiaciji.Neka i vas partner zna sta  ga ceka i sta moze od vas ocekivati. I on ce da izrazi svoja duboka osecanja. I vi ih , ili pokazite ili partnera oslobodite veze.

 

SKORPIJA.

Iskreno se nadate da ce vreme biti vas najbolji lek! Za ono sto je bilo, za ono sto sledi, i za ono sto je sada! Vreme vam treba  pokazati da je saveznik na putu vaseg zaborava.Ali i da je vreme saveznik na putu  vaseg ozdravljenja od svega, pa i proslosti.

 

STRELAC:

Ako se dese neke slicne okolnosti, kao sada, sve ce da vam krene. Vec slutite da ce se okrenuti bas sve ali u vasu korist. Partner ce da vam se prikloni, a vi cete blistati.  Imate osecaj da je vasa sreca  plnula, a da  se niste ni nadali.

 

JARAC:

Od vas se  ocekuje da budete jaki i sposobni. Ne dajte da vas  neko razocara, nego neka vas  ubedi sta oseca. Ne smete  pasti na svaku njegovu rec, i poverovati bas sve.Imajte malu dozu  radovanja, ali sto takvu distancu.

 

VODOLIJA:

Nikako da vas zagrli sudbina, bar jednom rukom srece. Ceznete za njom, sanjarite i mastate  mnogo.Vreme je da se radujete, a radosti ngde na vidiku. Smete li se kladiti da nece doci do velikog obrta, u vasu korist!

 

RIBE:

Bezali ste i cutali, trpeli i krili od svih, i mada vam nece biti lako, vise je necete kriti! Svoju cete tugu morati da  priznate  i vise je necete skriti. Niste  ni stigli  pomisliti da vas moze snaci tolika tuga. Ona je ogromna, kao veliki duboki okean, koji vas preti da ce vas progutati.

Stranice: 1 2