U drugom delu marta:Vodolija uziva,Lav se kaje,Skorpija donosi bitnu odluku…

U drugom delu marta:Vodolija uziva,Lav se kaje,Skorpija donosi bitnu odluku…

12. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike probleme sa voljenom osobom. Vi cete morati da se suocite sa desavanjima koja vam nece lako pasti. Nesuglasice su pred vama koje donose probleme kojima se niste nadali. Slobodne vage upoznaju jednu divnu osobu.

 

SKORPIJA

Niste sigurni u vasa osjecanja prema jednoj osobi kojoj znacite mnogo.  Vi cete u drugoj polovini mjeseca marta donijeti jednu vaznu odluku. Nova ljubav je na pomolu ukoliko dozvolite da vase srce ponovo zavoli jer proslost vas je dobro opekla.

 

STRIJELAC

Pred vama je period velike srece koji ce vam omoguciti da budete samo sretni. Sa voljenom osobom provodite samo sretne dane jer sreca prati svaki vas korak. Bicete zadovoljni kao nikada do sada jer napokon cete rijesiti neke probleme koji su vas pratili u proslosti.

 

JARAC

Vas ocekuje velika sreca jer cete sa voljenom osobom provoditi samo sretne dane. Za probleme necete znati jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.Bicete sretni ali srecu koja je pred vama vi ste iskreno zasluzili. Slobodni jarci ce upoznati jednu divnu osobu.

 

VODOLIJA

Pred vama su dani velike srece jer druga polovina mjeseca marta samo vam dobro donosi. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer velika sreca je na vasoj strani. Voljena osoba cini sve za vasu ljubav.

 

RIBA

Ocekuju vas predivni dani u kojima cete sa voljenom osobom samo uzivati. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer sreca koja je pred vama brise sve probleme koji su vas do sada pratili. Bicete sretni a to je ono najvaznije.

 

Stranice: 1 2