U narednim danima nekim znacima STIZE SRECA kakvoj se nisu mog nadati! Ali jedan znak ce MNOGO PATITI!

U narednim danima nekim znacima STIZE SRECA kakvoj se nisu mog nadati! Ali jedan znak ce MNOGO PATITI!

12. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

U danima koji su pred vama dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom. Vi cinite sve kako bi u vasoj vezi vladala samo velika sreca ali vas partner to ne zna da cijeni. Vi znate da se zauzmete za sebe i to cete u danima koji su pred vama i uciniti.

 

SKORPIJA

Jedna osoba vam priznaje svoju ljubav ali vi u svoje emocije niste sigurni. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu ukoliko budete odlucni u vasim postupcima. Stizu vam dani u kojima bi se sve moglo okrenuti na bolje.

 

STRIJELAC

Predivni dani su pred vama u kojima cete sa voljenom osobom samo uzivati. Ocekuje vas velika sreca za koju ste se dugo borili. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni. Slobidni strijelci ce saznati ko ih potajno obozava.

 

JARAC

Pred vama su dani u kojima cete se morati suociti sa velikim nesuglasicama koje ce vam tesko pasti. Vi ste veliki emotivac kojeg je lako povrijediti ali za svoj stav cete se znati zauzeti.

 

VODOLIJA

U danima koji su pred vama samo vam je velika sreca sudjena jer vas ocekuju desavanja u kojima ce voljena osoba ciniti sve za vasu srecu. Bicete sretni jer ce vam vasa voljena osoba dokazati koliko joj znacite.

 

RIBA

Predivni dani su pred vama jer sa voljenom osobom provodite samo sretne trenutke. Bicete sretni jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Ljubavna sreca prati svaki vas korak u danima koji su pred vama.

 

Stranice: 1 2