Do nedelje ce jedan znak dobiti sansu da se OBOGATI,i njemu NOVCA nece FALITI!

Do nedelje ce jedan znak dobiti sansu da se OBOGATI,i njemu NOVCA nece FALITI!

13. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vase finansije  ce ovih dana biti zadovoljavajuce, a da mogu biti i mnogo bolje. Dobijate sansu za promenu radnog mesta, bas takvog koje nudi pravo bogastvo za vasa razmisljanja.Na vama je da odlucite da li vam je dosta ili zelite vise. Vazno je da i ovako nece da vam fali.

 

SKORPIJA:

Nezavisni ste finansijski i mnogo vise od drugih. Mada sebi mozete da priustite mnogo, opet ne osecate neku srecu. Vas posao vas svrstava u  one mocnije, ali nije medju one srecnije.Samo misle da ste srecni, cak daleko srercniji.

 

STRELAC:

Od vas se ocekuje da zapnete i da svoj cilj ostvarite. Vas posao je dosta komplikovan ali se ne zalite. Vase finansije nisu tako odlicne, ali nisu ni suvise lose. Do kraja sedmice nece vam faliti novca. A sto se tice rada, moracete raditi vise, vise cete i ima

 

JARAC:

Vama se desava  da morate da se pobrinete za dane koje slede jer cete stajati lose finansijski. Zaduzicete za nesto sto ce vam iskrsnuti, a moracete se odazvati. Mozda cete dobro da postupite jer cete osvetlati obraz, tamo gde se ocekuje. A za malu pozajmicu niko nece ni znati.

 

VODOLIJA:

Imate  manjih problema koji se ticu  vaseg novcanog stanja jer imate  sitna zaduzenja. Ovih dana cete se nervirati , a uzrok te nervoze bice pare. Nikada da ih  jednom imate  i da se ne brinete. Mozda sledi jedan mali novcani dobitak kao dar od neocekivanog rodjaka.

 

RIBE:

Znate vi i kako da se trudite, i koliko mora da radite. Vasa je zelja da se samo ne desavaju novcane krize i veliki dugovi.Sto se tice toga, vi sebi to svakako ne dozvoljavate. Vreme je da i ovih dana izgurate finansijski, dobro stojeci.

Stranice: 1 2