Izaberi MADJIONICARA i saznaj  sta ce se promeniti u vasem zivotu…

Izaberi MADJIONICARA i saznaj sta ce se promeniti u vasem zivotu…

13. ožujka 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 2:

Vi koji ste izabrali  sliku madjionicara, pod rednim brojem dva, vec ste u fazi razmisljanja.  Vreme je da se ozbiljno zamislite i da budete nacisto sa samim sobom i sa svojim  osecanjima.

Morate da zavrsite neke  licne racunice i da se sami sa sobom obracunate.

Sa svojim mislima, sa zeljama i sa planovima koji se ubrajaju u sve to. U sliku vase zamisljene veze, u fazu  novog pooglavlja koje ce vam doneti velike zivotne odluke.

Vas izabrani madjionicar kao da vam porucuje da je to-to-ono pravo! I mada ste u zreloj i lepoj vezi, pre svega morate da sebi odgovorite na pitanja, da li zaista jeste?

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 3:

Vi koji ste izabrali sliku madjionicara pod rednim brojem tri,  zelite velika iznenadjenja.

Ne samo da biste hteli pravog madjionicara u svome zivotu, nego biste ga zeleli da se  upravi u vasem smeru. Da ucini veliko cudo i da vas zivot ucini totalno drugacijim.

Hteli biste pravu ljubav jer ova vam nije bas tako iskrena i ne osecate se voljeno, mada volite.  Hteli biste mnogo od zivota novac, moc, putovanja i izlaske.

Rado biste se menjali sa svima, ali ne znate da bi i oni sa vama.

Ono sto imate vi ne znate da cenite, i iznad srece biste hteli jos nesto vece. A oni sto imaju novac i moc, nemaju osecaj srece, ni tuge, nego su prazni u dusi, i usamljeni.

Njih vole zbog njihove moci i novca, a vas partner voli onako prosto, od srca!

Stranice: 1 2