IZABERI simbol ljubavi i saznaj svoju sudbinu: Da li ti je SUDJENA PRAVA LJUBAV?

IZABERI simbol ljubavi i saznaj svoju sudbinu: Da li ti je SUDJENA PRAVA LJUBAV?

13. ožujka 2024. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

 

Osobe koje su izabrale sliku broj  dva, izabrale su simbol srce, a to je simbol ljubavi. Ljubavi koja se radja, raste i rastom opstaje . Ljubav koja ne umire, cim se rodi. Onu koja raste svakim danom se uvecava.

Vi ste od onih srednje srecnih ljudi. Ni vama ne pada sama i kako pozelite. Jednostavno, imate zivotni plan. A vas zivotni plan je da se obezbjedite. Zalazete se na sve strane. Borili ste se zaostvarenje svoga sna.  A vas zivotni san cine kucica, draga i topli dom.

Vrijedno ste radili od djetinjstva. Bili dobar djak, i sada ste dobar radnik. Cijenjeni ste kolega, u krugu desetine ljudi

koji su u vasoj firmi. Svi vas vole i postuju. Zbog vasih kvaliteta i postenog odnosa prema savima.

Vrlo ste druzeljubivi, i pozitivni.  U vasoj kucici , po vasoj zamisli, okupljate prijatelje. Sada vazite za super nezenju. Samo vam treba draga, pa da skinete kapu. Sebi, naravno, za svoje uspjehe.

Ubrzo cete naci ono sto trazite! Jednostavno, u vasoj je blizini. Posmatra vas iz prikrajka. Posmatra vas, divi vam se i zeli vas. Bice to vasa ljubav. Ona prava.

Jednostavno, sudjena vam je, prava i velika.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale sliku broj tri, izabrale su simbol pismo.

To je tajanstveni put ljubavi, i put nepoznatog. Vi non-stop tragate za necim, borite se za nekoga. Stalno ste u potrazi za ljubavlju, za nekim osjecanjima i dokazima. Vi se niste nikako opredjelili za nesto odredjeno.

Ove osobe su u vjecnom traganju. Vi se morate opredijeliti za ono glavno. Postaviti sebi cilj traganja. Prokrciti puteve koji vode do cilja.

Tek tada kada budete znali sta hocete, mozete poci u ostvarenje cilja.

Vasa traganja ce biti promjenljiva. Vi podjete jednim pravcem i odete drugim. Pismo je vasa tajna. Toliko ste nesigurni. Nikada ne znate sta hocete.  Vase je bice kao pismo: nikada se ne zna sta je napisano.

Tako ste i vi tajanstveni po pitanju ljubavi. Nije vam sudjena prava, a kakva jeste?

Opredijelite se i saznajte.!

Stranice: 1 2