Narednih dana: Jedan zodijak donosi odluku koja moze da slomi srce osobi do koje mu je stalo…

Narednih dana: Jedan zodijak donosi odluku koja moze da slomi srce osobi do koje mu je stalo…

13. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA:

Osecate se nesigurno i vreme je da steknete neko samopouzdanje.Vreme je da pokazete sta zelite i da se izjasnite po pitanju daljih desavanja.Partner se mora  odreci  nekih otvorenih pretnji da ce vas ostaviti. Zato  pokazite sta hocete.

 

SKORPIJA:

Ako vam je stalo do  odredjenih stvari, vi to pokazite partneru. Izrazite sta je ono sto osecate i pokazite sta je ono sto zelite.Nikada necete znati kako se osecate i mozete li biti srecni,  ako ne  pokazete ste  zeljni.

 

STRELAC:

Vasa ljubav je more koje ce se zapenusati, ali cete  se radovati. Nece bas sve biti tako kako je   zamisljeno, ali cete morati da prihvatite manje lepe stvari. Vecina vasih  zelja ce biti pokazana, ali i ispunjena. Vreme  je da pokazete da ste zadovoljni onim sto imate.

 

JARAC:

Niste se postavili u startu i vreme je da se  pomirite sa onim sto vam se nudi.  Vreme je da se neke stvari poklope sa vasim zeljama. Sada snosite posledice onih svojih  gresaka. Zato pokazite da ste bili dovoljno popustljivi.

 

VODOLIJA:

Imajte obzira prema  partneru jer ga dugo zapostavljate. Sada je vreme da se vase greske poprave i pokazite da hocete. Morate izmoliti izvinjenje od svoga partnera. Nadoknadite mu sve ljubavlju, za sve suze i grube reci ciji ste uzrok bili vi.

 

RIBE:

Od vas se ocekuje da se izjasnite po pitanju opstanka vase veze. Vreme je da pokazete sta zelite, avanturu ili vezu koja ima buducnost. Ako je ovaj partner  vasa srodna dusa, vi ste onda na putu da ozvanicite vezu.

Stranice: 1 2