Evo koji zodijaci ce moci da se uvere da su VOLJENI u danima pred nama!

Evo koji zodijaci ce moci da se uvere da su VOLJENI u danima pred nama!

15. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vase ljubavne radosti tek slede, i pravo je vreme da se  i ostvare. Ponosni ste  zbog svoje veze i sada morate biti  neko ko ce ici  za svojim snovima. Vreme je da se okanete svih pitanja, sta sutra, i sta ako?! Zivite za buducnost!

 

SKORPIJA:

Osim sto ste mocni i sto ste jaki finansijski, vreme je ad se okrenete drugim poljima.Vreme je za srecu, za vase emotivno polje i vasu ljubav. Pokazite hrabrost da cete moci okrenuti novi list. I da necete svim buducim danima  stati na put,  nego cete im ici u susret.

 

STRELAC:

Vasa ljubav je more koje  se talasa u vasem srcu.Vasa osecanaj rastu i vreme je da ih saberete.Ako zelite  da vasa sreca bude na nivou vasih ocekivanja, potrudite se!Vec se zaljubljujete i pokazite to!

 

JARAC:

Vasa osecanja prema jednom lavu, mogu biti jako lepa. Mozda je vreme da priznate da su lepa trenutno, ali cete ih uskoro  uciniti najlepsim. Onda kada  ih pokazete  osobi koju volite, sve ce doci na svoje mesto. Slede priznanja da je ljubav obostrana.

 

VODOLIJA:

Vas kao da nece ljubavne radosti, ali od vas sve zavisi.Malo ste vise tvrdoglavi a to je neprijatelj  vase ljubavi. Vreme  je da pokazete da znate biti i popustljivi, a sve u ime ljubavi. Tako cete biti mnogo  srecniji i zadovoljniji.

 

RIBE:

Vreme je za  vase ljubavne radosti i da ih ponesete u srcu. Od vas se ocekuje da se okrenete ka svome partneru i da se osecate kao  sami na svetu. Jednom recju, vreme je da vi i partner budete ceo svet. Sa rukom u ruci!

Stranice: 1 2