Vreme je da se ljubav ovih zodijaka KRUNISE BRAKOM: Evo kome dolaze najlepsi dani!

Vreme je da se ljubav ovih zodijaka KRUNISE BRAKOM: Evo kome dolaze najlepsi dani!

16. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA:

Osecate se nesigurno  i vreme je da se  izjasnite. Dok se vi premisljate, vas partner se plasi i strepi od vaseg odgovora. Resio vam je izjaviti bezgranicnu ljubav i zelju da se vencate  i tako krunisetu svoju vezu. Zato ne mucite dalje svoje voljeno bice, recite da!

 

 SKORPIJA:

Nije fer sto se osecate  mocno i sto se radujete dok neko pati. Bas onaj koji  vas voli i koji  vas zeli za sebe. Nemojte se radovati dok se necije srce cepa od bola. Bolje mu dajte sansu da ispravi ono sto je pogresio, nego da ste tako zluradi.

 

STRELAC:

Imate odredjen  stav sto se tice  partnerstva, pa se sada premisljate sta dalje. U vasem zivotu je nesto poslo nizbrdo, i vreme je da se zaustave losa desavanja. Odredite sta cete dalje i kako postupiti sa partnerom. Vi cete se izjasniti, ali se i on mora izjasniti.

 

JARAC:

Vase voljeno bice  zeli da zna na cemu je sa vama u ovoj vezi.Ne zanima ga nista sem  lepe i dublje veze, a vi biste avanturu. Zato trazite obrazlozenja za sva desavanja koja slede. Od vas se ceka  da iznesete svoje misli, planirate li dublju vezu ili ne?

 

VODOLIJA:

Dosta ste ljututi ,a mogli ste mozda da budete i raspolozeni. Da sami niste  zakuvali kasu, ne biste sada bili tako lose volje. Morali biste se odmah odobrovoljiti i pokazati da se kajete za ponasanje. Ono vise ne sme biti  bandoglavo, oholo i bahato!

 

RIBE:

Vec ste na pragu zrelosti i vreme je da zasija verenicki prsten. Imali ste ljubavi koje su vas  volele, bas kao i vi njih. Ali ovo sto sada zivi u vasem srcu, prava je i iskrena ljubav. Vreme je da se krunise brakom.

Stranice: 1 2