TAROT KARTE OTKRIVAJU SVE O TEBI I TVOM ŽIVOTU! Izaberi JEDNU i saznaj ONO što ni sama NE ŽELIŠ da PRIZNAŠ

TAROT KARTE OTKRIVAJU SVE O TEBI I TVOM ŽIVOTU! Izaberi JEDNU i saznaj ONO što ni sama NE ŽELIŠ da PRIZNAŠ

19. ožujka 2024. 0 By Admin 1

Zracite na ljude tako sto vam se dive i cesto vas traze za savjet ili misljenje. Ostavljate dojam da vam sve u zivotu ide cak i onda kada uopste nije tako. Znaci imate pozitivan stav prema svemu i to vas vodi kroz zivot.

 

Otvoreni ste uvijek za nove izazove, to vas uvijek nanovo budi i vraca novu energiju. Imate siroke poglede na svijet, ne volite da do pravih stvari dolazite kracim putem. Vi se vodite onim da sto se vise borite za nesto da to nesto vise vrijedi.

 

KARTA BROJ 3

Ukoliko je tvoj izbor Tarot karta broj tri, tvoja dusa je poput pjene, blaga, preblaga za ovaj hladni i veliki svijet.

 

Tako moras da sebi objasnis i u pola ce ti biti manje tesko, jer tebi uglavnom male stvari i sitnice nekako najvise zapadaju za oko… Nauci da razgranicis sta te se direktno tice a sta ne, tako ces se zastititi od negativnih uticaja okoline na tebe.

 

Obozavas putovanja, i na jednom od njih ces vjerovatno i pronaci svoju veliku ljubav koja ti je zapisana. On ce biti iz drugacijeg svijeta, pronaci cete se kad se najmanje tome budete nadali, i ti a i on…

 

Sudbina je jedno veliko cudo..i dar pun izazova, igrica i nivoa koje moramo prijeci da bi nastavili dalje. Ne moze sve uvijek biti savrseno, i tacno onako kako ste zamislili. Zanimljivo je to da si ti puna maste i ideja, ali uzimas ih zdravo za gotovo, ne koristis svoj potencijal ni blizu koliko bi mogla…

 

Okreni se malo vise sebi.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2