Ovi znaci ce ce se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI jer NIKAD nisu prestali da je vole!

Ovi znaci ce ce se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI jer NIKAD nisu prestali da je vole!

20. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Jedna devica je spremna da vam da srce, ali to vesto krije.Od vas se ceka da pokazete  hrabrost i snagu da se  i vi usmerite ka njoj. Vreme je da udruzite srca jer slede dani ljubavi.Vreme je da se spremite za vezu koja ce biti prelepa.

 

SKORPIJA

Poneseni visokim misljenjem o sebi, i ne primecujete ljubav jednog raka. Zasto  to cinite kad bi vam rado dao svoje srce. Ako je gresio, sada se kaje i vreme je da ucinite jedan korak. Vreme je  da se vratite bivsoj ljubavi.

 

STRELAC

Niste sigurni da ste prestali da volite bivsu ljubav, ali krijete.Sve sto se desava nikako da vas  vrati u  dane kada ste znali sta hocete. Sada se u vama nesto okrenulo za trista stepeni i kao da zelite da ozivite proslost.

 

JARAC

Sta vas ceka i sta je ono sto zelite, moracete pokazati na delima.Okrenite se onoj koja je zaposela vase srce. Vreme je da pokazete sta je ono sto vam je najbitnije, i sto vas cini srecnim.

VODOLIJA

Nekako ste malo zatvoreni po pitanju emocija i nikako da se izjasnite. Zasto krijete svoja osecanja i sta je ono sto vas  nosi.Pokusajte da se  okrenete onoj koja vas gleda kao da ste jedino bice na svetu.

 

RIBE

Vase srce  kuca za jedno bice, i vise ne zelite da to krijete. Ovo sto sledi bice samo rezultat vase ljubavi koja je dugo tinjala u vama.  Vreme je da ona konacno ispliva na povrsinu i da jasno ispliva kao ogromna ljubav prema jednoj devici.

Stranice: 1 2