PROLJECE ovim znacima  NE DONOSI NISTA LIJEPO! Pred njima su TUGA i SUZE kojima se nisu nadali!

PROLJECE ovim znacima NE DONOSI NISTA LIJEPO! Pred njima su TUGA i SUZE kojima se nisu nadali!

20. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Vi se trudite da  svom zivotu ostvarite sto je vise moguce. Zodijak ste koji nikada ne odustaje i koji nikada nece prestati da se bori za svoje snove i zelje. Vi ste veliki borac za svoju srecu jer vi ste uvijek mogli samo na sebe da se oslonite. U vasem zivotu nije uvijek sve bilo onako kako ste zeljeli, ali za svoju srecu ste se uspjeli izboriti. Posebno na polju ljubavi sve vam ide onako kako ste zeljeli jer ste pronasli osobu koju cijelim srcem volite.

Vi za svog partnera cinite sve jer vasa ljubav prema njemu je samo iskrena. Ali vi ste neko ko je uvijek imao sumnje da bi se nesto ruzno moglo desiti. Vas osjecaj vas nije prevario jer ovog proljeca dolazi do promjena  kojima se nikada niste mogli nadati. Pred vama je velika tuga jer voljena osoba ce napraviti jednu veliku gresku koja ce vam slomiti srce.

Vi cete morati da se suocite sa cinjenicom da vam voljena osoba  nije vjerna, i sami tim sve se mijenja u vasem zivotu. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer vas partner cini nesto cemu se nikada niste mogli nadati. Ovo proljece vam donosi samo veliku tugu koja ce vam slomiti srce i istina je da vam lako nece biti.

Za mnogo toga ste se uspjeli izboriti ali za ljubav osobe koju najvise volite necete moci. Pred vama je velika tuga koja ce vas dugo pratiti jer sa voljenom osobom ste imali velike planove koje nazalost necete moci ostvariti. Sve se mijenja u vasem zivotu.

Stranice: 1 2