Ovim znacima je SUDJENO da se vise puta RAZVODE i da IMAJU VISE LJUBAVI u  zivotu!

Ovim znacima je SUDJENO da se vise puta RAZVODE i da IMAJU VISE LJUBAVI u zivotu!

21. ožujka 2024. 0 By Maja

Ovi znaci vole iskreno, ali njihova ljubav nije uvijek uzvracena kako zasluzuju. Oni su zodijaci kojima je sudjeno da u zivotu imaju vise ljubavi jer oni za svojom srecom uvijek tragaju.

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek nastojao da bude samo iskren prema osobi koju iskreno voli.  Vi volite cijelim srcem jer za vas je ljubav uvijek bila nesto posebno. Ali koliko god da voljeli nikada necete dozvoliti da se sa vasim osjecanjima neko igra. Veliki ste emotivac koji zna da se bori za svoju srecu, ali u svemu postoje granice pa tako i kada je osoba koju volite u pitanju. Vi bi kao niko drugi voljeli da se skrasite pored jedne osobe za cijeli zivot, ali vasa zelja se do sada nije ispunila.

U vasim vezama ste uvijek vise davali nego sto ste dobijali jer vi ste voljeli iskreno, dok osoba sa kojom ste bili zajedno nije uvijek bila iskrena prema vama. Ali vi ste vjeciti romanticar koji ce uvijek biti u potrazi za svojom srodnom dusom, samim tim dolazit ce do raskida i razvoda u vasem zivotu.

Vama je prosto sudjeno da imate vise ljubavi jer uvijek cete biti u potrazi za velikom ljubavi. Ali vasa ljubav nece biti uzvracena onako kako vi zasluzujete. Mada zelite srecu samo sa jednom osobom,  vama je sudjeno da imate vise ljubavi jer sve dok ne dodje prava osoba ocekuju vas raskidi ili razvodi.

Vi cete i u buducnosti davati sve od sebe za osobu koju volite, ali cete itekako znati i da cijenite sebe. Sa vasim osjecanjima nema igre i preko toga vi nikada necete preci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2