Vreme je da se kolo srece okrene, pa ce neki tuzni postati srecni…

Vreme je da se kolo srece okrene, pa ce neki tuzni postati srecni…

21. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Nemate na cemu da zamerate  nekim osobama, zbog onog sto vam se desilo. Jednostavno  niko nije kriv. Takav vam je horoskop i vreme je da se srede vasa osecanja.Moracete da prihvatite  neke stvari.

 

BIK

Morate se okrenuti u pravom smeru i poceti od nule.  Od vas se ocekuje da budete verni i sebi i svojim ciljevima. Nemojte da cinite neke nepredvidjene stvari. Samo sebi mozete pogorsati  i onako losu situaciju.

 

BLIZANCI

Morate pokazati strpljenje i svaku svoju misao usmeriti u pravome pravcu. Gledajte da ne cinite protiv sebe, i sebi na stetu. Neko to jedva ceka i samo  sebi sabira poene.Ne dozvolite da vas predju mnogo losiji od vas.

 

RAK

Vas cilj je da se okrenete u smeru jedne  ljubavi i one koja ce vas terati da se opredelite. Jedno bice vas ceka i zeli da se uskoro opredelite. Odavno vas voli, skriveno i tajno, i vreme je  da vam i otkrije. Vreme je da dobijete sansu i postnete prvi od tri srecnika.

 

LAV

Volite zarom svog  srca i vreme je da  pokazete i koliko.Od vasih osecanja ce zavisiti sve ono sto tek treba da usledi.Naredni dani, period pred vama, pa i buduci dani. Pred vama je  sve, pa nemojte oklevati i da pokazete sta vam je u srcu.

 

DEVICA

Stalno zabrinuti i tuzni, stalno izgubjeni i razocarani, vreme je da budete i srecni.Kolo srece se okrece i vreme je za nova osecanja. Do sad tuzan medju tuznima, postacete drugi srecnik zodijaka ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2