Izaberi ZLATNU RUŽU i doneće ti DAROVE do kraja godine : Jedna donosi NOVAC a druga LJUBAV

Izaberi ZLATNU RUŽU i doneće ti DAROVE do kraja godine : Jedna donosi NOVAC a druga LJUBAV

22. ožujka 2024. 0 By Admin 1

 

RUŽA 2

Ruza dva predstavlja simbol LJUBAVI koja ce uskoro da pokuca na tvoja vrata. Nas savjet je da se ne osvrcete mnogo na skorasnje ili davne situacije u kojima ste bili povrijedjeni, vec svoju snagu ulozite u nadu da ce biti bolje i ljepse iduceg puta. Morate da se vodite tim da i dokucili uskoro srecu. Vrlo dobro znate da ne vriejdi da se vracate na stare dogadjaje  i patite za njima. Morate da razmisljate o onome sto vas ocekuje i pripremite se za lijepe stvari koje vas cekaju. Niko nije zasluzio da tako pati kao sto ste vi patili. Vasa ogromna dobrota je zasluzila da konacnno bude nagradjena jednim prelijepim darom. A to je ljubav. Niko kao vii ne umije da voli i bude tako pazljiv prema voljenoj osobi i zbog toga ce osoba koja vam uskoro dolazi biti najsretnija na svijetu..

 

RUŽA 3

 

Nova godina je za tebe pripremila divne darove koji ce mnogo da te usrece. Sprema ti se divan period koji uskoro dolazi, a to je period mira, spokoja i finansijske dobiti. Dobicete neocekivano malo bogastvo koje ce rijesiti sve vase finansijske probleme. Medjutim za drugu polovinu  ljudi ocekuje divna ponuda za posao iz inistransnstva To ce za avs biti ispunjenje zelja jer cete konacko posjetiti zemlju svojih snova u kojoj cete osnovati svoj mali raj i skrasiti se tu. Novac ce prisstizati sa svih strana i moci cete sebi obezbjediti divnu buducnost cak i za planiranje porodice.

Naravno, nemojte zaboraviti stare prijatelje koji su vam pomogli i bili podrska za vas sve do sada. Ne traze oni punu vec samo da ostavite mjesto u vasem zivotu za njih.

Stranice: 1 2