Izaberi  kristal i saznaj  kakvo vas IZNENADJENJE ceka narednih deset dana!

Izaberi kristal i saznaj kakvo vas IZNENADJENJE ceka narednih deset dana!

25. ožujka 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KRISTAL BROJ 2

Vi koji ste izabrali kristal pod rednim brojem dva, vreme je  da saznate da vas ceka prelepa poslovna ponuda.

Ta ponuda ce biti  nesto novo i lepo, ono sto ste uvek zeleli i nadali se da radite i da pokazete da ste spremni. Vi cete konacno  izaci u susret svojim obavezama i pokazacete da ste na visini zadatka. Mnogi ce se iznenaditi vasoj sposobnosti, i vasoj inteligenciji.

Iznenadjenje koje sledi  u narednim danima,  bice konacno i vas cilj  i stalno zaposlenje.

Od vas  se ocekuje da prihvatite  posao jer vam on resava vasu egzistenciju i konacno cete zaradjivati lepo. Tako cete sebi da priustite ono sto  ste dugo zeleli i za cime ste ceznuli.

AKO STE IZABRALI  KRISTAL BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku kristala, pod rednim brojem  tri,  vec ste spremni  na brojna  iznenadjenja. Niste navikli na neke jake osobine, jer znate  da se pokazete osecaj koji ce vas  terati da zauzmete stav.

Vas stav ce biti osecaj ponosa i osecaj  tvrdoglavosti koja vas tera da ste  neko ko ce se mnogo inatiti. Imacete jednu situaciju koja ce vas izbaciti sa koloseka na koji ste navikli.

Vreme je da pokazete da ste sposobni da se vratite na kolosek, ali cete biti  neko vrlo odvazan.  Morate drzati  svoj nivo, ali zbog svega morate da popustite u svojoj tvrdoglavosti.

Da biste  bili srecniji, moracete da pogazite svoj ponos, da budete tolerantniji.

Zato sto god zelite da se desava, bice daleko bolje da  budete razumni. Vas ponos i vasa tvrda glava mora imati meru, i pokazati  da znate da se nosite sa svim sto sledi.

Kada vas ponos popusti, onda nece biuti kocnica ni za vasu srecu, za vas uspeh koji sledi.

Stranice: 1 2