IZABERI SRETNO SRCE i saznaj koliko SREĆE te ČEKA u ŽIVOTU!

IZABERI SRETNO SRCE i saznaj koliko SREĆE te ČEKA u ŽIVOTU!

26. ožujka 2024. 0 By Maja

SRCE BROJ 1)

Izabrao si srce broj 1:

Ti se ne možeš pohvaliti da si imao mnogo sreće u životu. Trudio si se na sve moguće načine, ali ti nije išlo za rukom. Ti si osoba koja vjeruje ljudima. Daješ sve od sebe za svoj uspjeh, ali nešto kao da te koči da ostvariš to što si naumio.

Tvoje ideje često budu zgažene od ljudi koji ti ne misle dobro.Oni vole da ti patiš. Lošim ljudima si mnogo okružen.Glume ti prijatelje i ono koji to sigurno nisu. Ti imaš dobru dušu. Spreman si da pomogneš svima. Mnogi tvoju dobrotu samo gledaju da iskoriste. Ti ne žališ za tim.Ti si naučio da pomažeš i to nikada nećeš mijenjati. Tebe su mnogi prevarili na najgori način. Ipak, ti ne žudiš za osvetom.Ti znaš da si bolji od njih , i nikada se nećeš spustiti na njihov nivo. Svako dobije što zasluži. Vi vrlo dobro znate da ste zaslužili  najbolje .Sreća  zaista nije uvijek bila na vašoj strani, ali to će se uskoro promijeniti. Zaslužili ste mnogo. Pomogli ste mnogima. Davali ste svoje zadnja , da bi usrećili druge. zaslužili ste da budete sretni. Sreća koja će vam pokucati na vrata je neopisiva. Imaćete sve o čemu ste sanjali.

Vašim nesretni dani se bliže kraju. Za vas će nastupiti period pun veselja i radosti. Novčani dobici nisu isključeni. Samo pazite se lažnih prijatelja, jer kroz vaš život ih je prošlo mnogo.

 

SRCE  BROJ 2)

Izabrali ste srce broj 2:

Vi imate dovoljno sreće u životu. Ipak uvijek postroje neke stvari koje bi rado voljeli da imate, ali ne ide vam najbolje .

Mnogo ste vrijedni. Svojim  radom i trudom mnogo postižete. Ali postoji jedna želja koju imate, koja se ne može kupiti novcem. Vaše srce zbog toga mnogo pati. Tu želju dugo nosite u sebi. Nikome ne govorite o njoj. Tu želju ljubomorno čuvate samo za sebe, Bez obzira na vaše uspjehe, ona je tu uvijek uz vas.Od nje nikada neće te odustati.Ona je vaša.

 

Sreća je uvijek bila na vašoj strani, ali može sreća još da vam se približi.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2