Ovan se inati, Jarca nosi ritam ljubavi,Skorpija ce se zaljubiti u druga…

Ovan se inati, Jarca nosi ritam ljubavi,Skorpija ce se zaljubiti u druga…

26. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Koraci koje cinite bice odlicni za povod jedne nove veze. Jos ne znate sta se radi ali osecate da se  mozete pouzdati u jednu vagu. Za sada oboje gajite velike simpatije, ali ce one da prerastu u osecaj prave ljubavi.

 

SKORPIJA

Ako niste znali za  drugarstvo koje lako prerasta u ljubav, verujte da ce se desiti bas vama. I ne slutite da onaj koga volite kao druga, oseca mnogo vise. Vreme je da se vasa osecanja osete i da vas oboje iznenade. Oboje cete biti  okrenuti druzenju, a srca ce vam iskovati ljubav.

 

STRELAC

Vrlo ste spremni da pokazete sta vas tera da se resite na nove korake. Od vas ce neko da se raduje pokusaju da doprete do njegovog srca. Zato ne oklevajte, nego pokazite sta hocete.  Jednostavno vazno je samo da kazete da ste zaljubljeni, bice dovoljno.

 

JARAC

Od vaseg srca se ceka  da ono pokaze da kuca za jednu ribu. Ona vam mora uzvratiti osecanja  jer cete znati  da je to ono sto ste zeleli.  Kada se oboje izjasnite da ste zaljubljeni  jedno u drugo, ritam ljubavi ce vas  voditi.

 

VODOLIJA

Radujete se a ne znate cemu, ali kao da vec slutite. Samo se plasite da priznate da vas ceka neuzvracena ljubav sa druge strane.  Zaljubili ste se i zato ste zbunjeni, i ne znate sta cinite.Mozda  vam se i ostvari nesto cemu se ne nadate.

 

RIBE

Kada vas muce brige, ponasate se ozbiljno, ali je vreme da se radujete.Briga ce uvek biti, a vi motrate naci razlog radovanju.  Da li ceto biti  jedna nova ljubav koja se vec gnezdi u vasem srcu?  Ono sto ne sanjate, ubrzo ce postati vasa java.

 

Stranice: 1 2