Vaga srecna, Rak raspolozen, Skorpiji se menja ceo zivot…

Vaga srecna, Rak raspolozen, Skorpiji se menja ceo zivot…

28. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Osecate ogromnu srecu jer vas nosi zaljubljenost. Srce ce vam kucati u smeru  nove ljubavi i taj osecaj vam uliva osecaj srece. Zato budite zaljubljeni i dalje i pokazite da zelite da zauvek traje vasa ljubav.Ne zalite truda, pred vama je sreca.

 

SKORPIJA

Imali ste i boljih i gorih dana, ali zelite da ovaj period bude najbolji. Vreme je za korenite promene u vasem zivotu. Ceo vam se zivot  menja iz korena i vreme je da sledite  svoje instikte. Vreme je za novu ljubav, novu srecu.

 

STRELAC

Zasto laskate bas svima i zelite osvojiti sve redom? Budite svesni da sebe tako dovodite u neprilku jer onda se prosto zbunite. Zelite da osvojite samo jednu, pa zasto je onda cinite ljubomornom na ceo svet?Priznajte joj da ste laskavac, ali da vase srce pripada samo njoj.

 

JARAC

Stojite na pola puta do svoga cilja, a niste svesni  da se predajete. Ne cinite to, i ne bar sada.Jos samo malo da i vasa sreca zablista i ostvare se vasi snovi zvani ljubav.Ako sada ne istrajete, vise necete imati sansu da budete sa  jednom vodolijom.

 

VODOLIJA

Samo par koraka i ceka vas direktan  susret sa  jednim jarcem.Bio je uporan u izjavama ljubavi i koracima da vas potpuno osvoji.Mada ste ga malo ignorisali, sad osecate da se malo koleba.Olaksajte mu, pa vi podjite u susret njemu.Necete se pokajati.

 

RIBE

Srce vam se steze pri pomisli da vasa prolecna ljubav nikako da vam traje. To vas  jos vise cini nesrecnim jer vas seca na prethodne veze sa tuznim krajem.Neka vam bude za utehu da cete se zaljubiti na koncu ovog meseca i to ce biti ono pravo.

Stranice: 1 2