U mesecu pred nama,ovi znaci ce dobiti SANSU da se OBOGATE,a evo i kako!!

U mesecu pred nama,ovi znaci ce dobiti SANSU da se OBOGATE,a evo i kako!!

29. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Osecate se sputano i preterano lose sto ste naceli svoje novcane zalihe.Iskrsnuce vam velike novcane trzavice, u smislu neplanskih troskova.Kad vas snadju neocekivani izdaci, sami cete sebe da krivite.

 

SKORPIJA

Da ste nezadovoljni to nikako, ali uvek zelite vise. Vi ste od onih koji  uvek imaju jer vredni radite. Jednostavno vam  ide i vi se ne zalite, mada trosite mnogo.Mogli biste malo da se presaberete sta i koliko trosite i na koga?

 

STRELAC

Spremni ste i sposobni da uvek zaradite, mada cesto i birate poslove.Vase  sposobnosti ce i sada da budu na ispitu. Neko slican vama, nudi vam mali biznis koji bi vas zanimao.Ne bi bilo lose da prihvatite jer vam je zaliha pri kraju.

 

JARAC

Ne zelite ni da pomislite kako izgleda biti u krizi, pa stalno brojite svaki dinar.Nije da vam je vreme krize, ne bar one velike! Ali svakako zelite sebi da omogucite  da uvek imate nesto za ustedeti. Z avas ce ovaj mesec biti priprema za izdatke.

 

VODOLIJA

Jasni su vam stavovi i jasno  da cinite ispravne stvari.Ipak ce biti krajnje vreme da se malo opustite i da ne mislite na teske dane sto su prosli. Stalno petljate, krijete  i odvajate cak i od onoga sto biste zeleli da sebi priustite.Nije lose, kao sto pokazujete.

 

RIBE

Za vas su materijalne stvari jako nebitne, jer vam ne znace mnogo. Znate da su prolazne i da su samo potrosno sredstvo. Ipak se borite grcevito da imate kao i svi drugi. Ni u toj svojoj borbi necete mnogo uzivati jer nemate sa kime da delite. Vreme je da nadjete sebi nekoga ko ce vam doneti radost.

Stranice: 1 2