U narednim danima bik ce dobiti sve sto zeli,Vodoliji sledi novi pocetak, a evo ko se silno kaje!

U narednim danima bik ce dobiti sve sto zeli,Vodoliji sledi novi pocetak, a evo ko se silno kaje!

29. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Niste jedini znak zodijaka koji ce da zeli nove promene. Od vas se ceka da budete pokretac svoje  sudbine. Zelite da krenu novi dani i nove situacije koje cete moci da savladate.Zelite da menjate sve u svome zivotu i krecete od nule ovih dana.

 

SKORPIJA

Ni vi niste mnogo odmakli od jos jednog zodijaka koji se kaje. I vi se silno kajete zbog necega sto ste propustili. Svesni da se izgubljeno ne trazi, sada vam je tesko. Ne znate kako da delujete  i sta da cinite, a da bi osecaj krivice bio manji.

 

STRELAC

Rado cete se izjasniti po pitanju jednog jarca.Vec ga volite, a plasite se odbijanja.Vec ste naculi  kako  o vama misli da ste srcelomac i zavodnik. Zato ne znate kako da ga ubedite da ga volite i da zelite  iskrenu i ozbiljnu vezu sa njim.

 

JARAC

Zelite da vas jedan strelac voli, a plasite se da je to nemoguce. Zasto sami sebe obeshrabrujete i tako sebi cinite da vam bude gore?Pustite ga da vam iznese svoja iskrena osecanja srca. Ne sumnjajte u njegovo srce!

 

VODOLIJA

Niste bas sigurni u odluku, ali je vreme za novi pocetak.Od vas se ceka da budete jako vazni i da znate sta zelite.U skladu sa tim, vi morate znati i svoje mogucnosti. Bilo kako bilo, nemojte da oklevate.Krecete sve iznova  i vreme je za nove pocetke.

 

RIBE

Niste svesni da vas cekaju nove ponude pa cete morati doneti i nove odluke. Od vas se ceka da budete spremni na njih.Jedna ce vas vaga naterati  da vam  zadrhti srce jer cete osetiti da se zaljubljujete.Dajte svome srcu oduska.

Stranice: 1 2