U narednom periodu, mnogo toga ce se promjeniti u zivotu nekih znakova! Jednom sledi RASKID DUGE VEZE!

U narednom periodu, mnogo toga ce se promjeniti u zivotu nekih znakova! Jednom sledi RASKID DUGE VEZE!

29. ožujka 2024. 0 By Lala

 

Kako se planeti pomjeraju na nebu, njihov utjecaj na naše živote može biti dubok i dalekosežan. U narednom periodu, astrološke prognoze ukazuju na to da će za neke znakove zodijaka ovo biti vrijeme velikih promjena, preokreta, i neočekivanih događaja. Posebno će četiri znaka doživjeti značajne prekretnice u svojim životima, uključujući promjene u ljubavnim odnosima, raskide dugih veza, ali i nove početke. Evo šta zvijezde predviđaju za Ovna, Blizance, Vagu i Škorpiona u narednom periodu.

 

Ovan

Za Ovnove, naredni period donosi izazove u komunikaciji sa partnerom. Mars, vaš vladajući planet, nalazi se u kvadratu sa Merkurom, što može dovesti do nesporazuma i napetosti. Ovnovi koji su u dugim vezama mogu osjetiti da je vreme da razmisle o svojim odnosima i možda donesu teške odluke. Ključno je pronaći ravnotežu između vaših želja i potreba partnera. Period je povoljan za introspekciju i razmišljanje o tome šta zapravo želite od ljubavnog odnosa.

Posvetite posebnu pažnju načinu na koji komunicirate sa svojim partnerom. Izbjegavajte pretpostavke i otvoreno izražavajte svoje misli i osjećaje.

 

Blizanci

Blizanci će se naći na prekretnici kada je riječ o njihovoj sposobnosti prilagođavanja promjenama. Sa Jupiterom u vašem znaku, očekuje vas ekspanzija u svim životnim aspektima, uključujući i ljubavne veze. Međutim, Neptun donosi maglu i nejasnoće, pa bi neki Blizanci mogli osjetiti da njihova veza više nije onako čvrsta kao prije. Ovo je doba kada je važno osloniti se na svoju intuiciju i unutarnji glas koji će vam pomoći da vidite pravu sliku.

U ovom periodu vaša intuicija može biti snažniji vodič od logike. Ako osjećate da nešto nije u redu, vjerovatno postoji razlog za to.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2