Vreme je da istina izadje na videlo,da saznate sta vas ceka na polju emocija  tokom celog aprila!

Vreme je da istina izadje na videlo,da saznate sta vas ceka na polju emocija tokom celog aprila!

30. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Nemojte vise da vagate sta osecate vi, a sta vas partner. Nemojte ni da merite koliko koje od vas voli.Vi volite  iskreno pa ce i partzner morati da pokaze  da voli ili ne voli. Konacno, istina ce izaci na videlo.

 

SKORPIJA

Ne znate kuda idete i u kojem meru, ali vasa ljubav  treba pobediti.Vasa osecanja su velika, a vase srce tuzno. Partner ne pokazuje  da vas voli toliko da bi se za vas borio. Vec ce stati na prvoj prepreci, a vi ocekujete  da pokaze veliko srce.

 

STRELAC

Vi ste  od onih koji ce se usmeriti ka jarcu, ali vas on izbegava. Vasa sreca  je da se nadate  i da vas nada nosi da cete uspeti. Zato pokazite da necete niposto odustati i da cete se boriti dok ne zadobijete njegovu iskrenu ljubav.

 

JARAC

Osecate da se jedan strelac   zeli naci u vasoj blizini, ali i pokloniti vam srce. Vi ste jako spremni da se izborite za tu ljubav, ali verujte da ce i on da popusti. Dace vas osecaj da vas odavno poznaje i da dugo oseca  sta mu govori vase srce.

 

VODOLIJA

Ako se izuzme vas hir, moze vam se verovati da cete uspeti da savladate neke teskoce. Za vas  ce sve da krene pozitivno i vreme je da se  i dese pozitivne stvari.Vasa ljubav ce da plane i vreme je i bilo ad se to desi. Tokom aprila, vase emotivno ce polje ce da procveta.

 

RIBE

Odavno ste trebali da se radujete i da budete verni sebi. Da budete verni svojim osecanjima , i da vase srce zaigra od srece. Od vas se  ceka da okrenete sve u svoju korist. Vreme je za vasa radovanja.

Stranice: 1 2