Dok se rak rastaje sa voljenim bicem, Blizanci se raduju, Vage tuguju, a Ribe likuju…

Dok se rak rastaje sa voljenim bicem, Blizanci se raduju, Vage tuguju, a Ribe likuju…

31. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Ono sto sada osecate tek je naznaka tuge, ali cete tugovati u danima koji slede. Jedna propala veza ce vas kostati tihe patnje. Niste ni slutili da tako moze da boli. I od vas se dceka da obratite paznju na sebe, jer cete se tuzi prepustiti.

 

SKORPIJA

Osecaj koji vam greje grudi, lici na jednu novu emociju. Bas kao da se zaljubljujete u nekoga, a necete sebi da priznate. Mozda ce dani koji slede da donesu cistinu vase ljubavi koju osecate. I bicete nacisto sa srcem i ko vam se svidja i koga zelite u svojoj blizini.

 

STRELAC

Vas cilj je da pobedite samocu, a u narednim danima imate sansu. Imacete vise prilike za druzenje, pa nemojte da bezite. Probajte se opustiti i pokazite da ste voljni da se radujete.Jedna osoba nece zeleti samo vase drustvo, vec i nesto vise od drugarstva.

 

JARAC

Ne tice vas se misljenje okoline, jer ne podlezete tracevima. Vec dugo vas je bolelo ono sto se pricalo, ali sada vam je svejedno. Shvatili ste da  nemaju svoj zivot, pa moraju neciji da ruse. U danima koji slede, vi cete  svoj zivot uzeti u svoje ruke.

 

VODOLIJA

Rado biste se odlucili da pokazete da  znate svoj pravac, i da to i partner shvati.Vec ste imali male zamerke, ali velike vam tek slede. Zato ne dozvolite da se vasa sreca urusava i da cinite nesto preko svoje volje. Neka vase srce pokaze sta zeli.

 

RIBE

Konacno cete biti i srecni i zadovoljni i vreme je da  pokazete zadovoljstvo.  Zbog svega za  sta ste se izborili, imacete razloga da likujete. Vasa sreca je nesto sto ce ziveti i dovesti vas cilju.  Imate zelju  da svi osete vasu srecu i da je delite sa svima.

 

Stranice: 1 2