Evo koji datum u aprilu moze biti najsrecniji datum za tvoj znak zodijaka!

Evo koji datum u aprilu moze biti najsrecniji datum za tvoj znak zodijaka!

31. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Ljubav prema jednoj vagi nikako da se skrasi i nikako da  je izjasnite. Sada je vreme da se zna hocete li jos razmisljati, ili je pustiti drugoj.Onaj ko vam se svidja vec vas dugo ceka. Ako zelite da bas sutrasnji dan bude vas najsrecniji dan u  mesecu, izjasnite se vec sutra.

 

SKORPIJA

Ne znate da je za vas ovaj mesec i nova sansa za srecu. Vec ste imali prilike koje  ste propustilii sada zalite. Vreme  je da se sada okrenete novoj sansi koja vam se pruza i da je iskoristite.Bice to dvadeset i peti i ujedno vas najsrecniji dan.

 

STRELAC

Vec ste suvise  ponositi da biste  se ponasali drugacije. Imacete dve mogucnosti, ili da popustite ili da nastavite biti srecni. Vasa sreca je ako pocnete tolerisati, da cete biti i prezadovoljni. Osamnaesti dan u mesecu ce biti vas  poseban dan.

 

JARAC

Niste spremni na  izlive osecanja, ali ih necete smeti  duze kriti. Od vas se ceka da budete super  raspolozeni i da uzivate u danima koji slede. Cim pokazete osecanja i sa druge strane ce doci odgovor. Deseti dan  ce vas  obradovati silno i bice vas srecan datum.

 

VODOLIJA

Niste spremni da se radujete sreci koja jos da vas ponese. U odnosu na jednu ribu,osecate se nevazno i skroz beznacajno. Ne brinite, vasa sreca sledi  devetnaestog dana u mesecu.Neko ce vas povesti putem ljubavi.

 

RIBE

Spremni ste da se opet radujete i da budete neko ko se nece zaliti.Necete imati puno razloga ni za jedno, ni drugo. Sledi vam veliko iznenadjenje koje ce biti i prijatno i lepo.Bice u liku jedne osobe koja ce zarobioti vase srce, i to bas zadnjeg dana u mesecu.

Stranice: 1 2