Evo sta svakog zodijaka ocekuje do kraja meseca APRILA!

Evo sta svakog zodijaka ocekuje do kraja meseca APRILA!

31. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Ako mislite da ce vam biti bolje, cinite sve da bude tako. Jedino je vazno da se  okrenete u smeru realnih ocekivanja. Partner odavno ceka na jednu vasu odluku i vreme je da se okrenete tome, sta zapravo zelite.

 

SKORPIJA

Vreme je da budete mekseg srca i ad se obratite  strelcu.Odavno ceka da se izjasnite i da budete  jasni.Ako gajite osecanja za njega, priznajte, ako ga ne zelite, recite. Samo mu nemojte cutati i davati laznu nadu.

 

STRELAC

Odavno gledate skorpiju, nadajuci se boljim danima i svojoj sansi.Vise nemate snage da je cekate i zavaravate samog sebe. Od vas se ceka da budete  spremni da cujete bilo sta. Sve vam je lakse, nego da zivite u laznoj nadi da ce vas zavoleti.

 

JARAC

Naivno verujete u reci jedne osobe koja vam laska u zadnje vreme.Sve dok vas cekaju reci koje nisu dela, ne mozete poverovati da su istinita. Lako vam se moze desiti da vas slatkorecivost ne uveri da se radi o ljubavi,ane o zanosu  i laskanju samo.

 

VODOLIJA

Zasto idete napred nadajuci se da cete se vratiti nazad?Bas kao da je vasa buducnost u proslosti, a ne u sadasnjosti. Ostavite proslost i sve sto je bilo, i okrenite se ovome danas.Odlucicete da zaboravite bas sve od juce,jer cete tako morati.

 

RIBE

Vreme pred vama je novo poglavlje i  okrenite ga sebi u korist. Niste ni svesni sta vas ceka, pa zato budite oprezni.Ovaj period zna biti varljiv sto se tice ljubavnih osecanja. Pazite da vas neko ne zavede, jer ce to pokusati jedan  jarac.Zna biti nametljiv, ali ce zeleti samo avanturu.

Stranice: 1 2