Pred ovim znacima je VELIKO RAZOCARENJE i VELIKA TUGA: Njihova ocekivanja NECE biti ISPUNJENA!

Pred ovim znacima je VELIKO RAZOCARENJE i VELIKA TUGA: Njihova ocekivanja NECE biti ISPUNJENA!

31. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Sa mnogim desavanjima ste se morali izboriti u proslosti jer na poslovnom polju vam nije islo onako kako ste zeljeli. Ali vi ste uspjekli da se izborite za svoju poslovnu srecu kao malo kodrugo.

Jedino sto trenutno zelite jeste da vam i na polju ljubav krene sve onako kako ste vi to imali u planu. Sreca vam je potrebna jer sa voljenom osobom dolazi do velikih problema koji vam jako tesko padaju.

Nazalost mjesec april ce vam i otkriti zasto dolazi do velikih nesuglasica i velikih promjena od strane voljene osobe. Vas partner je zaljubljen u jednu drugu osobu st ce vam jako tesko pasti.

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer ce vam voljena osoba priznati da niste iskreno voljeni. Vi ste ocekivali veliku srecu jer ste se za nju borili, ali vas ocekuje samo tuga i veliki problemi.Vas partner vam okrece ledja i odlazi sa novom ljubavi sto ce vam slomiti srce na hiljadu komada.

Pred vama su desavanja koja vam samo veliku tugu donose jer pred vama je tuga kakvoj se nikada niste mogli nadati. Ruzne promjene su pred vama sa kojima cete se morati suociti.

 

Stranice: 1 2