Saznajte kome ce APRIL biti PREDIVAN, a kome ce doneti najvecu BOL i RAZOCARENJE!

Saznajte kome ce APRIL biti PREDIVAN, a kome ce doneti najvecu BOL i RAZOCARENJE!

31. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Tarot ukazuje na vasu nesigurnost koja mora biti savladana. Budite spremni da se radujete  sto cete konacno povratiti svoje samopouzdanje. Vas osecaj  za   samokontolu cete povratiti, pa cete biti  mnogo  sigurniji u svemu.

 

SKORPIJA

Niste spremni da slusate nicija citanja i prognoze,ali cete  morati. Moracete da spustite loptu, i da budete mnogo  tolerantniji. Vreme je za nove korake, pa pokazite da cete  dati povoda da se srede  neki koraci.

 

STRELAC

Niste se mogli usmeriti napred i pokazite da ste  spremni da opet krenete dalje.Vasa sreca je  da ce vase tarot citanje  da povede vas licno u novi period i novo poglavlje.Krenite ka novoj ljubavi, na staru zaboravite.Vreme je za novo poglavlje.

 

  JARAC

Osecate ljubav prema jednoj osobi i ocekujte da cete  imati sanse kod nje. Tarot citanje vas vodi pravo do njenog srca. Pokazite  da ce vasa ljubav u zacetku biti lepa, i licno se trudite. Eto vama srece u mesecu proleca.Vreme je za  uzivanje.

 

VODOLIJA

Zasto idete napred u svoje   sumnje i od njih sebi pravite probleme. Nije vreme da sebi otezavate, nego cinite sve da olaksate bar malo. Tarot citanje ukazuje  na to da cete dozierti veliku bol i razocarenje. Na zalost vase ce se sumnje obistiniti.

 

RIBE

Niste spremni da verujete u bilo cije prognoze, ali cete sada da poverujete u tarot citanje. Ono vas vodi lepim prognozama na kakve  se niste navikli. Vreme je da se radujete jer slede prelepi dani, i dani ispunjeni ljubavlju. Jedna osoba ce usetati u vas zivot, i bice vam velika ljubav.

Stranice: 1 2