Do kraja meseca ovi znaci za PROBLEME sa FINANSIJAMA, nece znati-mozda se obogate!

Do kraja meseca ovi znaci za PROBLEME sa FINANSIJAMA, nece znati-mozda se obogate!

1. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Necete  biti spremni da se ogranicite  na neku odredjenu sumu. Vi za probleme  novcane  pirode necete znati.Vase srce ceka  da se upusti u jednu poslovnu avanturu. Imate dobru ponudu i mozete odlicno zaraditi.

 

SKORPIJA

Znate svoje mogucnosti pa se tako i vase zarade mnoze.Trudite se da budete opusteni i da mislite  samo o svojoj sreci.Probleme novcane prirode necete imati, ali cete se zeleti zabaviti jednom osobom koja vam je sve.

 

STRELAC

Niste spremni da se sredite i da  se okrenete zeljenom cilju. Stalno svoj cilj  menjate i pomerate, pa se tako menjaju i vasi prioriteti. Zato cete biti  jako osetljivi na odredjene teme i korake. Imacete i promene  sto se tice novcanih izdataka.

 

JARAC

Vredni ste i savesni, ali opet ne postizete zeljeni cilj.Vreme je da ostanate  i dalje uporni da savladate  svoje izdatke.Niste spremni  da se zanosite da cete ih nadoknaditi ubrzo, ali cete raditi da biste imali u slucaju novih.Ne trcite ni za parama,nije sve u njima.

 

VODOLIJA

Pred vama je nova novcana  sreca a to ce biti jedan lep dobitak.Vreme je da zablistate jer ce vasa sreca iznenada da  se desi. Davno ste nekome ucinili dobro, pa ce vam se sada dobrim uzvratiti. Imate sansu na malo bogastvo.

 

RIBE

Ne znate sta vas ceka, ali morate se snaci kako god vam bude.Vasa situacija vas ceka  i vreme je da budete spremni, ali ce se pogorsati i vase novcano stanje. Svaka prilika da budete  mnogo  bolje raspolozeni, bice za vas povoljna prilika da  se izvucete iz  novcanih briga.

Stranice: 1 2