Ovi znaci zodijaka ce biti JAKO SRECNI u NAREDNIM SEDMICAMA- sve im ide od ruke!

Ovi znaci zodijaka ce biti JAKO SRECNI u NAREDNIM SEDMICAMA- sve im ide od ruke!

1. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Osecate da vas ceka  sreca u narednim sedmicama.Ono sto vas ceka, bice ne samo ljubav i ne samo sreca. Bicete vrlo zbunjeni, rastrgani emocijama koje ce vam se javiti u srcu. Jedan ce vas jarac zeleti u svoju blizinu, a vi imajte poverenja u njega.

 

SKORPIJA

Vase stanje na emotivnom polju nikako da se popravi. Od vas se ceka da budete mnogo obazriviji i da znate sta su vam prioriteti. Pustite da vas vodi srce i nemojte da se vracate u proslost. Za nju je vreme da je potisnete zauvek.

 

STRELAC

Osecate da vas jedna  vodolija  vodi  i nosi napred u nove pohode.Nova osecanja ce vas voditi napred ka onoj zbog koje vam kuca srce. Vase misli vas vode  da se radujete i osecate da cete uskoro biti ludo zaljubljeni. I srecni.

 

JARAC

Vreme je da vam jedna vaga ukaze poverenje i pruzi ljubav. Vodi vas srce koje je  puno ljubavi prema njoj.Vodi vas osecaj ljubavi i osecaj da ste obostrano zaljubljeni.Vreme je da se uverite  da je pred vama lepa ljubav i veza koja moze biti  prelepa.

 

VODOLIJA

Popustite malo i pokazite da ste srecni onim sto imate. Nemojte da pravite dramu od svega i da se ljutite na svaku sitnicu.Vase srce ce poceti da kuca  mnogo srecnije i u cilju u kojem zelite.Pred vama su velike promene.

 

RIBE

Mozda cete morati da donesete veliku odluku.Ovaj period ce za vas biti jako tezak i zahtevace velika resenja i velike korake.Vase srce ce moci da oseca nesto sto nije kadro da istera do kraja.Ipak cete se morati mnogo da potrudite da vam to i uspe.

Stranice: 1 2