Rak donosi bitnu odluku, Riba okrece novi list,Vodolija gubi pravac……

Rak donosi bitnu odluku, Riba okrece novi list,Vodolija gubi pravac……

1. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Ovaj mesec ce znatno da popravi vase emotivno polje. Vreme je da se okrenete ka novim stvarima. Vidite ko vas zanima i ko budi nezne emocije u vama.Od vas zavisi  da li cete uci u emotivnu vezu.

 

BIK

Zelite da okrenete novi list ili tako samo pricate.Ponasate se kao da imate, ili vec vidite neka resenja, ali samo sebe zavaravate. Vasa je volja da pokazete kao da ste snazni i mocni, ali takvim  se samo predstavljate.Mozda ste snazni, ali niste od akcije.

 

BLIZANCI

Radost prolecnih dana zelite podeliti samo sa jednom osobom. Tacno znate  sta biste hteli jer vasa osecanja su jasna i cista. Ostaje samo jos da budete konkretni i direktni sto se tice osecanja.Onaj kome pripadaju, mora ih prepoznati.

 

RAK

Vreme ovih prolecnih dana, naterace vas na neke vazne odluke i resenja. U svakom slucaju vi cete znati sta hocete i krenucete  put svoga srca. Zato cete doneti jednu ne veliku, ali jako bitnu odluku.I ocekujete da vas partner razume i da vas podrzi.

 

LAV

Vasa sreca je da i vi mozete da je pokazete pred svima. Mada vi sve to i vidite, ipak zelite da je delite sa svima. Od vas se ocekuje  da kao i uvek budete verni svome srcu i volite bezuslovno. I sada ce vasa ljubav biti ogromna.

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da pokazete da ste radosni i da zelite biti verni.Nista vise necete dozvoliti da se kvari i da ode mimo kontrole.Vec ste jako zadovoljni, i sada cinite sve da u narednim danima i ostane tako. Pazite se spletke!

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2