IZABERI SLIKU u saznaj sta te ocekuje u narednim danima:Jedna je znak VELIKE TUGE, zato BIRAJ PAZLJIVO

IZABERI SLIKU u saznaj sta te ocekuje u narednim danima:Jedna je znak VELIKE TUGE, zato BIRAJ PAZLJIVO

2. travnja 2024. 0 By Maja

SLIKA  BROJ 2

U tvom zivotu mnogo problema na polju ljubavi si imao, ali sa osobom sa kojom si sada pronasao si svoju mirnu luku. Mnogo volis svog partnera i on je jedina osoba kojoj slijepo vjerujes. Ti si neko ko za ljubav cini sve, neko ko vjeruje u ljubav kao niko drugi. U tvom zivotu nije uvijek sve bilo samo sjajno ali si uspio da se izbris za ljubav koja tebi znaci sve.

Mnogo si emotivna osoba koja zeli srecu  u svom zivotu, ali ona te nazalost nece  pogledati. Pred tobom je velika tuga jer cete voljena osoba prevariti. Pred tobom je velika ljubavna tuga koja ce ti omoguciti da napokon vidis pravo lice voljene osobe. Ocekuje te bl kakvoj se nikada nisi nadao jer si svom partneru mnogo vjerovao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SLIKA BROJ 3

Tvoj zivot nije uvijek bio bajka ali ti si uvijek znao da se boris za sve ono sto je tebi u zivotu bitno. Osoba si koja se bori za svoju srecu kao malo ko drugi jer ti si neko ko nikada ne odustaje. U tvom zivotu nije sve uvijek samo med i mlijeko, ali uvijek se samo dobru nadas.

Mnogo cinis kako bi ti krenulo na bolje jer si osoba koja ne odustaje. U narednim danima tebi ce sve da krene  na bolje jer pred tobom su desavanja koja ti samo dobro donose. Na poslovnom ali i na polju ljubavi ti ces samo za veliku srecu znati.

 

Stranice: 1 2