ZVEZDE NA USLUZI-Bikovima oprez,Devicama put otvorenog srca, a jednom ce pomoci da shvati  istinu…

ZVEZDE NA USLUZI-Bikovima oprez,Devicama put otvorenog srca, a jednom ce pomoci da shvati istinu…

2. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Zvezde vam savetuju da morate tacno znati sta hocete. Ne smete se lako predavati zeljama i jos lakse odustajati od njih. Ako zelite stici do cilja, morate ici za zeljom. Ici i ostvariti je bez obzira na  prepreke koje ce se naci na putu.

 

SKORPIJA

Cilj vam je da se srede sve vase nedoumice, ali morate sami doprineti tome. Od vase dileme morate da  se ogradite i da pokusate naci resenje. Vise ne smete da zivite u zabludi i da se ponasate kao da vas se ne tice. Morate napraviti neke rezove.

 

STRELAC

Raduje vas vasa ljubav koja ce da bude sve jaca i veca. Vas partner koji ce postati smisao vaseg zivota.  Raduje vas vreme koje predstoji, a da niste mogli ni zamisliti sta ce se desavati. Odjednom ste postali miljenik zvezda, a one samo vama na usluzi.

 

JARAC

Vec sada tacno znate sta vam je ciniti da popravite svoje emotivno stanje. Niste spremni da prihvatite sta se desava, ali nece vam biti lako. Na vama je da istrajete i pokazete da ste  voljni da se borite za svoju srecu.Bez odustajanja.

 

VODOLIJA

Vasa situacija je dosta komplikovana jer trpi vasu tvrdoglavost.Od vas se ceka da pokazete sta cete preduzeti dalje, popustiti ili zatezati jos vise.Ucinite po volji, razumu i osecaju, ono sto je najbolje za vas. Nemojte da vam posle neko drugi bude kriv.

 

RIBE

Vas put je onaj tezi i pokazite da ste hrabri da ga predjete. Od vase upornosti, ali i hrabrosti ovisi i vasa sreca. Sve sto se nadate i zelite, ucinite da to bude deo vasih  nastojanja, u ime ljubavi.  Mozda ce vam malo i zvezde biti na usluzi.

 

Stranice: 1 2