Izaberi SLOMLJENO SRCE i saznaj da li ti je SUDJENO da OSTARIS SAM!

Izaberi SLOMLJENO SRCE i saznaj da li ti je SUDJENO da OSTARIS SAM!

5. travnja 2024. 0 By Maja

SRCE BROJ 2

U vasem zivotu nije uvijek sve bilo onako kako ste zeljeli, ali jedno ste znali da se za iskrenu ljubav morate boriti. Mnoga desavanja koja su iza vas nisu vam samo dobro donijela jer u ljubavi ste uvijek davali sve od sebe za voljenu osobu.Ali ta ljubav vam nije bila uzvracena. Sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi nije sve onako kako zelite i vi cete napraviti jedan korak koji ce ovog puta vasem partneru slomiti srce.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu jer vi cete znati da ste napravili ispravan korak. Pred vama su desavanja koja ce vam omoguciti da imate sve sto pozelite jer pred vama ce uskoro biti susret sa osobom koja ce vas iskreno voljeti i koja ce vam samo velki sreci donijeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SRCE BROJ 3

Vi volite ludi, voljena osoba je vama sve na svijetu i tu osobu vi u zivotu nikada ne biste razocarali. Mnoga desavanja su iza vas koja su vam jako tesko pala ali sa svojom velikom ljubavi vi ste pronasli svoju mirnu luku. Bar vi tak mislitite ali ce se ispostaviti da vas partner za kojeg cinite sve ne voli.

Otici ce sa novom ljubavi iz vaseg zivota i to ce vam slomiti srce na hiljadu komada. Pred vama je velika tuga koja ce srusiti sve vase nade i nista vise nece biti isto. Poslijetog razocarenja vi cete se povuci u samocu jer necete moci vise da volite, toliko ce vase razocarenje biti. Nece vam biti lako u zivotu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2