Izaberi simbol i saznaj sta ce ti se DIVNO DESITI!

Izaberi simbol i saznaj sta ce ti se DIVNO DESITI!

6. travnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ 2

Vi koji ste  izabrali  simbol  deteline sa cetiri lista, imate velike  ambicije. Ne samo ambicije da biste zeleli nesto lepo, vec ste suvise ambiciozni.Vi ne znate da odmerite svoje mogucnosti i ne znate da zelite nemoguce stvari.

Niste ni prvi ni poslednji  koji se poneo za velikim i nedostiznim stvarima i koji je pozeleo nemoguce.Jednom recju sve najboje za sebe. Vreme je da pokrenete neke stvari, da saberete svoje mogucnosti, i da tacno odredite svoje prioritete.

Da biste previse i ocekivali i dobili, morate se boriti za svaku sitnicu do zadnjeg atoma snage.  Tek kada se snadjete  u svemu i dodate puni gas svakoga dana, mozda nesto i uspete.Ali daleko od blistave karijere i slave, od mora i putovanja, i luksuznih automobila i mesta.

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ 3

Vi koji ste izabrali simbol srece pod rednim brojem tri, jasno je da ste izabrali najbolji moguci simbol.Izabrali ste potkovicu i jasno da se tu radi o sreci koju sanjate i cekate. Vreme je da budete svesni da se morate  okrenuti osobi do koje vam je stalo.

Ako zelite da vam se desavaju lepe stvari i da vas i doceka sreca, moracete da grabite punom snagom i punom voljom.Ne smete da podpadate pod uticaj  okoline, niti da slusate sta se oko vas prica.Onog sto volite, morate ispostovati u svemu, i bicete  zadovoljni.

Ljubav se stice postovanjem, tolerancijom, uvazavanjem u svemu, bez obzira na neka neslaganja.Ako zelite da radite i imate, da volite i budete voljeni, potrudite sesvim silama. I vasa ce potkovica srece biti uz vas.

 

Stranice: 1 2