Ovnovima umor, Blizanci u dilemi,Vagama  odluke…

Ovnovima umor, Blizanci u dilemi,Vagama odluke…

6. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Pokazite da cete biti spremni da se odreknete bar dela svojih obaveza. Shvaticete da nije sve u zaradi, niti u parama, kada ih nemate sa kime deliti. Vreme je da trazite osobu do koje vam je stalo i da sa njom zivite i radujete se i poslovnim i privatnim uspesima.

 

SKORPIJA

Odavno zelite da se oporavite od svega i da pokazete da ste uspeli sami. Smeta vam sve vezano za jednu osobu koja vam se mesa u zivot. Vreme je da je ignorisete, ali i eleminisete ovih dana. I da joj jasno date do znanja da vas se drzi dalje.

 

STRELAC

Zasto se trudite da ucinite bas sve da biste se dopali jednoj osobi? Cinite cak i stvari koje nikada ne biste ucinili! Nemojte se spustati na taj nivo, jer je vreme da vas ona voli bas  takvog. Ako joj se ne dopadate, nista vam ne vredi.

 

JARAC

Vec ste mnogo radili u poslednje vreme da cak osecate umor.I dalje vas ceka more obaveza,ali cete ih gledati sa lepse strane. Zaljubljeni ste u svoga saradnika i sve cinite da mu se nadjete u blizini. Zato obaveze uzimate sa lakocom.

 

VODOLIJA

Slede vam brojni problemi jer nikako da stignete svoje rokove. Kasnite sa rokovima i razlog je samo  vas umor. Bolje je da trazite pomoc prijatelja, nego sto kasnite, a pravite se kadrim da cete uspeti.

 

RIBE

Neko ocekuje vas bliski susret, a on nikako da se desi. Dobro razmislite da li ste to dali nadu nekome pa vas  ceka i nada vam se?Ako i jeste, ne pravite se vise nespremnim da ucinite bilo sta. Pokazite da cete potruditi da opravdate necije poverenje.

Stranice: 1 2