Poslije mnogo tuge ove znakove ocekuje samo VELIKA SRECA!

Poslije mnogo tuge ove znakove ocekuje samo VELIKA SRECA!

6. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Nemate nadu da ce se neke stvari u vasem zivotu srediti. Nesigurni ste u svemu i  osecate da vam tone tlo pod nogama.Vreme je da se osamostalite i da vam se vrati samopouzdanje.Odneo vam ga je jedan jarac.

 

SKORPIJA

Poslije mnogo tuge i isplkanih suza,  ocekuje vas velika sreca. Mada je iza vas los period, sada ce desavanja da se menjaju. Sledi period u kojem cete biti  zaljubljeni,srecni i ispunjeni.Bas kao da ni jednoga dana pre ovoga niste tugovali.

 

STRELAC

Dok gledate jednog jarca, on nikako da vas primeti.Ide za drugima i ponasa se kao da nema oci.Sve dok ne shvatite da morate da okrenete novi list, ponavljacete istu gresku.Sledi razocarenje koje necete moci da izbegnete.

 

JARAC

Jednoj ste vagi odneli samopoudanje jer se u vas zaljubila. Da ste imali oci  i vise tolerancije, mozda biste i nesto ostvarili. Dok se jos neki trude oko vas, vi ste nespremni da se radujete i budete sa bilo kime.

 

VODOLIJA

Mozda je vreme da se malo osvrnete nazad.Od vas se ceka da ne budete  slepi kod ociju,i da jasno znate  ko vas to gleda. Jedna osoba ce vam dati bas sve da budete sa njom, ali necete bas biti zainteresovani.

 

RIBE

Suvise ste patili da sada ne biste uzivali u sreci. Vreme je da su pred vama predivna  desavanja i da uzivate. Bice to zaista dani vase srece kakvu niste osetili dugo i predugo. I stizu vam bas kao nagrada za sve isplakane suze i pogresne ljubavi.

Stranice: 1 2