Tokom nedelje necija ce ljubav da utihne, a izmedju dva zodijaka se radja ljubav na prvi pogled!

Tokom nedelje necija ce ljubav da utihne, a izmedju dva zodijaka se radja ljubav na prvi pogled!

6. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Imate pred sobom neki plan koji cete zeleti da realizujete.Od vas se ceka da budete spremni da sledite zelje. Vreme je da jednu pokazete  pred svima i da znate sta vam je dostupno.Ko vas voli, taj ce vas i podrzati.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se nadjete  sa nekim jarcem nasamo.Plasite se jer gajite neka osecanja za njega.Bas zato ste ogradjeni i drzite se podalje, da ne bude  da ste nametljivi.Ako vi izbegavate njega,on vas nece izbegavati.

 

STRELAC

Vasa ozbiljnost prelazi sve mere i vreme je da joj nadjete  granicu. Nemojte joj  dozvoliti da ugusi vasa osecanja prema jednom  jarcu.On se  jos uvek nada  da cete vi biti akter  koji ce prvi pokazati sta oseca.

 

JARAC

Svidja vam se jedan  jarac i zelite da budete skupa.Osecate da  se medju vama  radja ljubav na prvi pogled.Mada ce vam uskoro biti zelja da vam on pridje i otkrije osecanja, moracete vi! Bolje da budete vi direktni, nego da ugusite ljubav sto se radja.

 

VODOLIJA

Osecate da vas  ceka  ljubav koja ce vas poneti kao plima.Vreme je da pazite da vas ne odnese  na drugu stranu.Neko vas jako voli i vreme je da budete mnogo odlucniji.Pokazite da li vam je stalo ili ne!

 

RIBE

Tokom ove nedelje vasa ce ljubavna situacija biti na pauzi.Necete ciniti  nista sto bi vas ohrabrilo kod jedne osobe. Zelite da se drzite po strani i da sacekate sta ce dalje da se desava. Cekate da se nesto samo od sebe resi.

Stranice: 1 2