Evo sta je ovim znacima sudjeno u NAREDNOM PERIODU-neko bi se mogao razocarati!

Evo sta je ovim znacima sudjeno u NAREDNOM PERIODU-neko bi se mogao razocarati!

7. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Delujete spremno i reseno da svoj  zivot dovedete u normalu.Od vas se ceka da u narednom periodu cinite konkretne poteze.Morate  se odluciti sta cete ciniti i tacno procenite svoje mogucnosti.

 

SKORPIJA

Kazu da ste u poslu ekspert pa zato imate brojne suparnike. Mnogi misle da ste srecni sto  radite i imate, a niko ne zna pravu  istinu. Mozda je vreme  da pokazete  da cete znati sta vam je ciniti. I da trazite svoju srecu i srodnu dusu.

 

STRELAC

Nikako da nadjete srodnu dusu,a tragate za njom vec dugo. Vreme je da budete  odlucni i da se zna sta vam je ciniti. Obratite malo vise paznje na jednu osobu u vasoj blizini.  Zeli vezu sa vama, a vi to i ne primecujete.

 

JARAC

Nivno verujete u ljubav zbog par pogleda jedne osobe.To su samo njena laskanja na koja se ne smete osloniti. Vec ste upozoreni da tako cini svima, pa ih poslije ostavlja slomljenog srca. Vi to ne smete sebi da dozvolite.Ne smete  biti  nekoko veruje  i ko se lazno nada.

 

VODOLIJA

Cinite sto vam je volja i osecate da tako nece  ici dalje.Vreme je da budete odlucni  i da tacno znate i cemu cete posvetiti vreme.A uz to svakako se podrazumeva znati i kome. Ako zelite da to bude jedna vaga, morate biti spremni na neke ustupke.

 

RIBE

Ne dajte mislima da vas vuku i razapinju na sve strane.Vreme je da se predstavite kao odlucna osoba koja zna sta hoce. Pokazite  da ce naredni period da bude  period za nove korake i nova desavanja. Na vasu srecu vrlo lepa i ocaravajuca.

Stranice: 1 2