Evo kojim znacima predivne misli donose i prelepe vesti-JEDNOG CE USRECITI! !

Evo kojim znacima predivne misli donose i prelepe vesti-JEDNOG CE USRECITI! !

8. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da vest koju cekate, bude najlepsa moguca. Cak i ne sanjate da ce to biti ona koja ce da usreci vase srce. Vreme je da se radujete i budete  uporni u svemu i da mislite uvek pozitivno.A pred vama je sve najlepse.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se  odreknete nekih svojih misli, mada znate da su pogresne.Dajte srcu oduska i pokazite sta vas ceka ako budete uporni. Jedno je izvesno, a to je da se radujete sto cete moci da odlucite o necemu.

 

STRELAC

Mozda cekate da se partner izjasni i da saznate bar sta oseca za vas. Srce vam je puno tuge jer nikako da cujete zeljene reci. Bice dobro da se okrenete svojim nadama da ce sve da dodje na svoje mesto.

 

JARAC

Ne znate kako vas srce tera u corsokak iz kojeg necete moci da izadjete. Zato je vreme da pazite sta cinite i cemu se nadate.Odmerite svoje snage i svoje mogucnosti. Tek onda kad shvatite da se lazno nadate nekome, znacete sta ciniti.

 

VODOLIJA

Ljubav je za vas ono sto i sami  snivate, osecanje koje zelite za sebe.Pazite sta vam se zbiva i sta biste voleli, a sto vam je nemoguce. Imate sanse da se zaljubite u jednu ribu i budete  u nadi da ce vam uzvratiti.

 

RIBE

Jedna vodolija ce se naglo zaljubiti  u vas i pokazite da se mozete zainteresovati za nju.Makar da ste je bar primetili, za nju bi bila prelepa vest. Tek kad uvidite da vas  ima sanse da se spojite i postanete par, radovacete se kao nikada do sada.

Stranice: 1 2