Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj  kakvu ti SUDBINU PREDVIDJA!

Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj kakvu ti SUDBINU PREDVIDJA!

8. travnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CIGANSKU KARTU BROJ 2

Vi koji ste izabrali  cigansku kartu pod rednim brojem  dva,imate novu i drugu sansu.  Kao da osecate da sledi nesto vrlo lepo i za vas prelepo.Vreme je za novo drustvo, za slavlja i za pobede.

Sledite poslovnom  uspehu koji  vas vodi  i koji ce vas svrstati u red onih koji su uspeli. Nasli ste se u situaciji koja nije ni dobra, ni obecavajuca. Svakako da deluje vrlo lose i beznadezno, ali cete se  morati okrenuti napred.

Cvrsto ste se resili za uspeh, ili da uspete ili da propadnete. Od vas se ceka  da budete ubedjeni da cete uspeti.I zaista vam slede  uspesni  dani.Vasom snagom i voljom koja ce biti cvrsta, uspecete u svemu.

AKO STE IZABRALI CIGANSKU KARTU BROJ 3

Vi sto ste izabrali  cigansku kartu pod rednim brojem tri, ocekujete velika iznenadjenja. Mada se nadate  da ce nesto da krene po losem, vi cete se truditi.Htecete da svakako imate  svoj cilj i da se usmerite u boljem pravcu.

Nije vam stalo do toga  sta ce da drugi misle o vama, nego da  se osecate bolje. Bice vam vazno sta je ono sto vi osecate. Od vas se ceka da obecate da cete ciniti sebi na volju i da  nikoga necete moliti da bude sa vama.

Ne zelite da se dodvoravate nikome, nego vam je radje biti sam i usamljen, nego sa laznim prijateljima.Upravo cete izaci iz jedne situacije u kojoj cete se ponadati da cete ostvariti cilj.

Nesto nece biti po vasoj volji, niti po vasoj zamisli. To ce vas zaboleti i da ce vam osecaj lazne ljubaznosti i lazne srece. Ipak cete u dusi biti i sami i usamljeni. Sve dok ne donesete novu odluku i ne okrenete novi list.

Stranice: 1 2