Ovim znacima je sudjeno da se OBOGATE!

Ovim znacima je sudjeno da se OBOGATE!

8. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Jasno vam je da nije sve u novcu  i da  se morate radovati  i drugim stvarima. Izmedju ostalih, novac koji vredno i savesno zaradjujete, nije vam od pomoci. Vreme je da nadjete srodnu dusu i da sa njom delite sve sto imate.

 

SKORPIJA

Vec ste poznati da imate, ali vas  to i ne raduje toliko. Ako i imate, i trosite mnogo, pa se malo okrenite sebi. Na neke stvari se rasipate, zeleci da drugi osete vasu moc. Izdaci su vam veliki i presaberite se malo.

 

STRELAC

Vi ste jako uspesni u svemu, pa isto se tice novaca. Imate sansu da se  obogatite i da budete neko. Pred vama je velika i vazna poslovna  ponuda, pa pazite sta radite i sta odlucujete! Para nikad dosta! Nemojte misliti da necete potrositi, ako sada imate.

 

JARAC

Uskoro imate priliku koju necete smeti da propustite.Ako zelite da budete mnogo bolji nego do sada, usmerite se ozbiljnim koracima.Vreme je da se  zapitate sta zelite, uspeh ili neuspeh. Ako vam je stalo da imate para, morate i raditi!

 

VODOLIJA

Radujte se sto vas cekaju neki bolji dani i neka razumnija  resenja.Imali ste neke krize, ali vas one  prate i dalje. Neke povoljne oklonosti ce se pojaviti iznenada i sve uciniti boljim.Necete bas tako lose stajati sa novcem ako budete vodili racuna.

 

RIBE

Imate pred sobom mnogo obaveza i vreme da se sredite.Nemojte da sebi zapetljavate nego idite polako.Radite umereno i solidno, ali nemojte da slucajno zaduzujete.Cak i da se ukaze potreba, nemojte da se upustate u takav rizik.

Stranice: 1 2